DroneBeeldbank


Alle beelden zijn gemaakt door piloten  die vergunning hebben om op commerciële basis luchtfoto’s en video’s te maken. Wij beschikken over een ROC-vergunning; daarmee mag ons team op veel locaties vliegen.

De beschikbare footage, de videoclips, zijn gerangschikt in categorieën. Hierboven vind je die categorieën, voorzien van een bijpassende foto. Als je op de door jou gewenste rubriek klikt word je doorgestuurd naar een VIMEO-pagina met de filmpjes.

 Als je een keuze hebt gemaakt: noteer het nummer van de bewuste clip en neem contact met ons op via de mail (info@willemdebie.nl) of telefonisch (06 1416 5536).We kunnen dan direct aan de slag met je bestelling; alvast bedankt! 

Ook goed om te weten

DroneBeeldbank: aerials uit archief of morgen gemaakt

Vraag om een demo

We zijn in principe bereid om bij jou, op locatie, een demo te komen geven van de mogelijkheden. Uiteraard op basis van serieuze interesse.

Neem contact op

Footage van derden

We zijn altijd op zoek naar mooie beelden. Mocht jij, dronepiloot, ze voor ons hebben: neem gerust contact op zodat we kunnen overleggen.

Neem contact op

Klanten Support

Natuurlijk kunnen we niet precies weten waar je naar op zoek bent. Wellicht kunnen we de door jou gewenste beelden op korte termijn gaan maken.

Neem contact op