FOTO

Ook uit de lucht heeft een foto een verhaal te vertellen. Registrerend, uitnodigend, vult u maar in. Als we voor een klant een foto maken moet het een verhaal van en voor de klant zijn. Gewenst resultaat: creatief en onderscheidend.

VIDEO

Het maken van video vanuit de lucht vergt dimensionaal kunnen denken vanuit een ‘vliegende’ camera, een dronecam. Door onze ervaring kunnen we meedenken met het gewenste resultaat. Video is meestal in 4K / 60fps. 

DRONE / VLIEGTUIG

Aerials maken is een vak. Net als op de grond is compositie en creativiteit belangrijk. Luchbeelden maken vraagt om goede voorbereiding en veiligheid. Meestal met drones, soms met een vliegtuig. Alles in overleg met de klant.

 

 

 

Beeld dat spreekt

 Contact met ons

The sky is the limit

Luchtfoto’s en video’s, ofwel ‘aerials’, geven de kijker een niet-alledaags beeld van de / hun werkelijkheid. Vanaf fraaie lage hoogte met de drone, die zorgt voor een mooi perspectief, tot complete overzichten gemaakt vanuit het vliegtuig.

Willem de Bie en collega’s doen dat al jaren. We hebben er, onbescheiden gezegd, gewoon verstand van. En, niet onbelangrijk, we hebben alle papieren om commercieel met drones te mogen vliegen. Voor drones is dat een landelijke  vergunning; binnenkort ook Europees. We mogen bijvoorbeeld – uiteraard na overleg – vliegen binnen civiel en militair gecontroleerde zones, op en rond boorplatforms, laagvlieggebieden en meer. Met een opgeleid en getraind team: piloot, cameraman/vrouw en observer.

Met een vliegtuig maken we de beelden waar een drone niet mag vliegen en/of waarbij de foto’s of video van grotere hoogte moet worden gemaakt.

We bespreken samen met de klant alle mogelijkheden, maken een (vlieg)plan, en voeren de opdracht professioneel uit. Ook kunnen we de foto’s en/of de videoclips deskundig bewerken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

NB
‘Maar ik heb een neef en die heeft een drone’. Da’s mooi voor hem; hij mag daarmee echter zeer beperkt en maar op enkele locaties vliegen. En niet commercieel. Boetes kunnen oplopen tot 8000 euro, en bij een ongeluk betaalt de verzekering het neefje en de benadeelde partij niets uit.