ZDF

Voor het Duitse televisiebedrijf maakten we opnames rond de Rijn. Ter illustratie bij een interview. Mooie Hollandse plaatsjes was de opdracht. Goed gelukt denken wij. En de kijkers van ZDF…

Hart vaN NEDERLAND

 Het SBS-programma Hart van Nederland bedacht bij een nieuwsitem over de vierdaagse mooie dronebeelden van zwoegende wandelaars op de brug.

KRO NCRV

De moord op Nicky Verstappen is nog steeds niet opgelost. het programma Kruispunt maakte een documentaire over dit onderwerp. Met luchtbeelden van Skyfootage.

Waterrijk OESTERDAM

 

Je hebt een fraai vakantiepark in Zeeland en je wilt alles laten zien aan klanten en bezoekers. Waterrijk Oesterdam koos voor beelden gemaakt met onze drones. Alles wat je als klant wilt weten  in 1 minuut. Kijk zelf maar.

 

 

holiday media

Alle campings in Nederland, gezien vanuit de lucht. Kan dat? Als je alle vergunningen hebt wel. Dus ook afspraken met militaire gebieden, boortorens,  laagvlieg-gebieden. Als je het maar goed regelt. En dat doen we.

Jongenhoeve

 Steeds meer bedrijven begrijpen dat 1 luchtfoto meer zegt dan 100 foto’s op de grond. Zoals deze kaasboederij in Zuid-Holland. Je ziet de fraaie graslanden waar de kaas oorspronkelijk vandaan komt. Luchtfoto’s zijn goedkoper dan je denkt…

MENNORODE

Hotel, conferentieoord, vakantiebestemming, Mennorode heeft ’t allemaal. Middenin het Veluwse Kroondomein, met de prachtigste bossen van Nederland. 

AWETA

 

Als je mooie beelden van je bedrijf wilt hebben is het goed te weten dat wij ook binnen vliegen. Binnen? Ja hoor, kan allemaal. In Nootdorp vlogen we in een montagehal zodat je een apart, vloeiend beeld hebt van de werkzaamheden.