Willem de Bie

Beeld


Ik ben vaak op zoek naar dat andere beeld, die andere invalshoek. Vooral kijken: het licht, de locatie, de sfeer. Ook vanuit de lucht; vanuit het vliegtuig en steeds vaker met drones. Het ‘vogelperspectief’: dichtbij en toch met oog voor de omgeving.

Het zijn er waarschijnlijk miljoenen. Beelden die we met z’n allen elke dag maken. Vooral met onze smartphones. Beelden van waar we zijn, wat we doen, wie we spreken, hoe we leven. Beeld maken is ‘state of the art’. Toch geeft een beroeps-beeldmaker net even dat extra, vaak een specialisatie, waardoor hij/zij zich onderscheidt.

Je moet doen waar je goed in bent. Het liefst ben ik buiten: mensen, de natuur, de maatschappij, het leven, daar voel ik me als beeldmaker het meeste thuis.

Anno 2019 ben ik vooral bezig met het maken van mooie beelden vanuit de lucht, veel met drones, ook vanuit het vliegtuig. De technische mogelijkheden zijn in enkele jaren enorm vooruit gegaan. Filmen in 4K met 60 en meer frames per seconde, high-res foto’s met een enorme dynamiek, het kan allemaal. En dus doen we het. Voor onszelf, in ‘stock’, maar uiteraard voor onze klanten. Check de ‘DroneBeeldbank’. Bijna alles is mogelijk, ’the sky is the limit’.

Welkom op mijn site!

 

 

 

 

  

We maken er samen wat moois van!

Beeld moet spreken, heeft geen onderschrift nodig als het goed is. Dat proberen we na te streven: hoge kwaliteit, zowel technisch als creatief. En daarvoor hebben we een breed scala aan opties. Wilt u een korte, betaalbare bedrijfsfilm met beelden uit de lucht en op de grond? Of een mooi familieportret? Een promovideo voor de vereniging, de school, de club? Strakke profielfoto’s van uw personeel? Of een inspectie van apparatuur op uw bedrijfsterrein? Of losse footage voor de documentaire die u aan ’t maken bent?

Wij zijn er om die opties in te vullen. Vanaf het meedenken in het creatieve proces, de productie, de edit en het eindproduct. Bij ons bent u meer dan zomaar een klant!

Een greep uit het archief >>

  • Willem de Bie
  • Drones, Productie

  • Marjoleine Droog
  • Camera, Editor

  • Johannes de Bie
  • Camera, Observer

 

BEELD DAT SPREEKT

 


Fotografie
Editing
Video
Tekst
Dronegrafie
Beeldbank