Aerials – vliegtuig


Offerte


Foto / video 4K


Per opdracht / vanaf

€325,00

Aerials – drone


Offerte


Keuze uit meerdere foto’s


Per opdracht / uur / vanaf

€175,00

Fotografie


Opdracht / uur / dag / project


Meerdere foto’s 


Prijs  per opdracht / vanaf

€ 90,00

Editing


Video / Audio / Tekst

Adobe software


Prijs per uur / vanaf

€ 60,00

 

Foto & video


Bij ons doen we alles wat met een ruim woord ‘mediaproducties’ heet, en dan met de nadruk op beeld. Dat kunnen foto’s of video zijn voor internet, websites of gedrukte media. Maar ook een complete productie zoals een bedrijfsfilm.

We bespreken samen met u het idee, komen met doeltreffende oplossingen en voeren de productie uit. U hebt uiteindelijk een professioneel product in handen.

We werken nauw samen met een aantal professionele fotografen, filmers en editors die we op elk moment kunnen inzetten als de opdracht daarom vraagt.

Vanuit een jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers kunnen we snel en adequaat werken. Voor een scherp tarief; bel of mail ons voor meer informatie.

Contact >>

 

Aerials


Luchtbeelden, aerials, zijn toepasbaar voor illustraties, documentaires, bedrijfsfilms, promo’s, inspectie, makelaardij, handhaving, cartering, toerisme, stadsvernieuwing, natuurprojecten en nog veel meer.

Video en foto’s gemaakt met een drone geven een niet te evenaren ‘birds-eye-view’, indrukwekkender dan de met een vliegtuig gemaakte ‘platte’ beelden.

Wij vliegen met een EU-vergunning, waarmee we commercieel op veel locaties mogen vliegen. Met oog voor goed, stabiel, bruikbaar en hoge kwaliteit beeld.

Ons team is ervaren en maakt in relatief korte tijd fraaie beelden, zowel in FullHD als in 4K. Zowel met de drone als met het vliegtuig.

Contact >>

 

Editing


Bij het maken van videobeelden gaan we uit van een script dat we met u hebben opgesteld. Bij het maken van de opnames kunt u natuurlijk aanwezig zijn.

Na afloop van het maken van de opnames is er veel ruw materiaal. Er zijn twee mogelijkheden: u gaat er zelf mee aan de slag, of wij zorgen in overleg met u dat er een mooie montage op tafel komt.

Als u zelf de beelden gaat bewerken krijgt u van ons de ‘schoongeknipte’ beelden. Dan halen we de ruis, zoals starten, landen, nieuwe camera-positie instellen, de afgekeurde takes, er uit.

Wij kunnen de videomontage eventueel voorzien van muziek, een voice-over, tekst-overlays en andere elementen die zorgen voor een fraai resultaat.

Contact >>