Opdracht foto / video 


Offerte / prijs vanaf


Inclusief edit indien gewenst


Keuze uit meerdere opnames

€95,00

Opdracht aerials


Offerte / Prijs vanaf


Meerdere foto’s of video


Drone of vliegtuig

€149,00

Opdracht aerials / 4 uur


Offerte / prijs vanaf


Meerdere foto’s of video


Drone of vliegtuig

€490,00

Foto van NL Beeldbank


Eenmalig publicatierecht

Prijs vanaf


Foto & video leverbaar

€49,50

 

Foto & video


Bij ons doen we alles wat met een ruim woord ‘mediaproducties’ heet, en dan met de nadruk op beeld. Dat kunnen foto’s of video zijn voor internet, websites of gedrukte media. Maar ook een complete productie zoals een bedrijfsfilm.

We bespreken samen met u het idee, komen met doeltreffende oplossingen en voeren de productie uit. U hebt uiteindelijk een professioneel product in handen.

Willem de Bie werkt nauw samen met een aantal professionele fotografen, filmers en editors die we op elk moment kunnen inzetten als de opdracht daarom vraagt.

Vanuit een jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers kunnen we snel en adequaat werken. Voor een scherp tarief; bel of mail ons voor meer informatie.

Portfolio >>

 

Aerials drone / vliegtuig


Luchtbeelden, aerials, zijn toepasbaar voor illustraties, documentaires, bedrijfsfilms, promo’s, inspectie, makelaardij, handhaving, cartering, toerisme, stadsvernieuwing, natuurprojecten en nog veel meer.

Video en foto’s gemaakt met een drone geven een niet te evenaren ‘birds-eye-view’, indrukwekkender dan de met een vliegtuig gemaakte ‘platte’ beelden.

Wij vliegen met een officiële ROC-vergunning, waarmee we commercieel op veel locaties mogen vliegen. Met oog voor goed, stabiel, bruikbaar en hoge kwaliteit beeld. Daar gaat ‘t om.

Ons team is ervaren en maakt in relatief korte tijd fraaie beelden, zowel in FullHD als in 4K. Zowel met de drone als met het vliegtuig.

Aerials >>

 

Beeldbank


Op NL-BEELDBANK is veel materiaal van Willem de Bie te vinden. Zowel foto- als video, zowel vanuit de lucht als op de grond. Kleur, zwart-wit, dia, 4 x 5 inch, tape, bijna alle formaten zijn te vinden.

Veel mensen, stadsgezichten, natuur, gebouwen, muziek, sport, belangrijke gebeurtenissen, persfoto’s, kunst, cultuur en meer.

Er is veel recent materiaal te vinden dat met drones is gemaakt. Zowel foto als video in FullHD als in 4K. Maar ook historisch materiaal uit Delft van Tiemen vd Reijken, North Sea Jazz jaren negentig, luchtopnames van Zuid-Holland en veel meer.

Videoclips gemaakt met drones zijn ook te vinden op de pagina dronebeeldbank.

Beeldbank >>